Comissió de seguiment de concertada

STEPV demana la reunió de la Comissió de Seguiment de Concertada

STEPV-Iv registra una petició de reunió de CS de concertada per actualitzar la borsa de recol·locació i començar la negociació de les plantilles en el sector a l’entrada del nou curs escolar.

STEPV

divendres 20 setembre 2019 18:36 h

En l’ultima reunió de Comissió de Seguiment de la concertada el passat juliol,  STEPV-Iv va insistir en la necessitat de convocar reunió de CS només començar el curs 2019-20. S’han de tractar les últimes incorporacions dels docents que s’han vist afectats per supressions d’unitats als seus centres, i s’ha de fer el seguiment d’eixes incorporacions pels sindicats que hi conformen la comissió. El sindicat troba que cal prioritzar aquest punt que afecta directament als llocs de treball dels docents, a més demanem que la conselleria lliure les dades actualitzades de l’estat de la borsa, a les organitzacions de la comissió per poder estudiar-les prèviament a la convocatòria de la reunió. Al mateix temps exigim una major agilitat i efectivitat en eixa reco-locació per la part que li correspon a la patronal.

Altre punt a recordar és la negociació de les plantilles en el sector. Punt que tenim calendaritzat però que malauradament, no arriba mai el moment de començar la negociació . STEPV-Iv porta temps demanant en reunió de Comissió Seguiment arribar a un acord entre patronals, organitzacions sindicals del sector i administració pel que respecta a aquest tema, així ho tenim arreplegat a la nostra campanya JaToca.

És hora ja d’una actualització de les plantilles en totes les etapes educatives dels centres, atès que des de l’addenda de 2007 no ha hagut cap increment de les mateixes en el sector.

Adjuntem petició de reunió adreçada a la Conselleria d’Educació.

 

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR