Sistemes de protecció

STEPV demana a la Conselleria protocols d’actuació davant l’onada de calor

Els centres educatius es queixen de les condicions asfixiants de calor que estan patint

dijous 16 juny 2022 13:41 h

El Sindicat està rebent queixes del professorat i dels centres davant l’onada de calor que està dificultant enormement l’activitat lectiva a les aules i que pot afectar la salut tant de l’alumnat com del professorat.

El Sindicat torna a recordar la normativa i les mesures que es poden prendre en els centres educatius

És per això que STEPV sol·licita a la Conselleria d’Educació que faciliten als centres educatius l’activació dels protocols en casos de sobrepassar la temperatura dels 27ºC que marca la llei, com està passant ara i que, juntament amb la humitat, pot crear problemes de salut a professorat i alumnat.

El Sindicat també que la Conselleria inste als ajuntaments que activen els protocols d’emergència i, si cal, decreten el tancament dels centres educatius en cas que les condicions siguen inacceptables per a desenvolupar l’activitat lectiva, ja que és una competència d’aquests.

El Sindicat torna a recordar la normativa i les mesures que es poden prendre per evitar qualsevol risc, que es pot consultar en el web del Sindicat.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR