Condicions laborals

STEPV convocarà mobilitzacions si no es negocien les plantilles i altres temes pròximament

El Sindicat proposa convocar una vaga de professorat interí a finals d’abril per exigir la continuació en el treball després de les oposicions i una vaga general de professorat el 17 de maig si no s’inicien les negociacions sobre la recuperació i millora de les condicions laborals del professorat

Representants de STEPV registren l'escrit en Conselleria aquest matí

dimecres 21 març 2018 13:33 h

STEPV ha presentat per escrit la proposta d’acord global sobre condicions laborals del professorat que va llançar oralment en la Mesa Sectorial de l’1 de març. Aquesta proposta conté quatre aspectes: el pacte d’estabilitat del professorat interí; la negociació immediata de les plantilles d’infantil i primària i secundària i FP; l’adjudicació extraordinària de juliol del funcionariat de carrera; i la negociació dels temes contemplats en la campanya “Ja toca!” que el Sindicat va posar en marxa el curs passat i que ara ha concretat en l’escrit registrat aquest matí en la Conselleria.

STEPV insta a la Conselleria a atendre les peticions del Sindicat i a convocar de forma immediata la Mesa Sectorial

El Sindicat està duent a terme assemblees comarcals aquesta setmana per a tractar aquesta proposta i les accions i mobilitzacions que caldrà dur a terme per aconseguir que es negocie. D’una banda, es proposa la convocatòria de vaga del professorat interí a finals d’abril perquè la Conselleria garantisca, en el pacte d’estabilitat, la continuïtat del treball del col•lectiu després de les oposicions dels pròxims anys. D’altra banda, es proposa una jornada de vaga el 17 de maig en cas que no s’accepte la negociació de la resta de temes proposats. De fet, la negociació de les plantilles estava prevista per al mes de febrer i encara no tenim data per abordar la negociació malgrat la insistència del Sindicat. En les assemblees convocades aquests dies s’acabaran de concretar les mobilitzacions proposades.
STEPV insta a la Conselleria a atendre les peticions del Sindicat i a convocar de forma immediata la Mesa Sectorial per a tractar aquests temes, especialment, la recuperació i millora de les plantilles retallades pel govern anterior.

Escrit presentat a Conselleria


Comentaris

Alejandro Vazquez Felipe

22 març 2018 / 13:42 h

Hola compañer@s,

Creo necesaria una huelga del profesorado interino ante el ERE-Oposición que se nos avecina. Sin embargo, si se hace una huelga opino que no valen las medias tintas. Se debe hacer para desestabilizar y así presionar, y si no, no hacerla. Es decir, una huelga de un día en un día que además no cree ningún tipo de consecuencias en el funcionamiento de los centros, lo único que sirve es para que la Administración se ahorre un día de sueldo. Soy partidario de varios días de huelga en varios días clave (evaluaciones finales). Ahí sí que tendremos la sartén por el mango. Seguramente no tendríamos que llegar a hacerla porque la Conselleria terminaría atendiendo a nuestras demandas, ante el caos que se produciría de hacerse la huelga. Por favor, me gustaría conocer vuestra opinión al respecto y también saber si habría algún impedimiento legal a hacer las huelgas en días de evaluación. Saludos cordiales


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR