Condicions laborals

STEPV convoca mobilitzacions per les condicions laborals del professorat

El pròxim dijous 14 de desembre hi ha convocades concentracions a Alacant, València i Castelló

Cartell de convocatòria de les concentracions del 14N

dimecres 22 novembre 2017 11:01 h

El Consell Nacional de STEPV, màxim òrgan de decisió entre congressos, va aprovar el passat 11 de novembre la convocatòria de mobilitzacions el pròxim 14 de desembre, en concret, concentracions a les tres capitals valencianes.

des de l’inici de la legislatura les condicions laborals del professorat s’han quedat en un segon pla

Demà, dijous 23 de novembre, la Conselleria d’Educació ha convocat la Junta de Portaveus per a tractar el calendari de negociació, reunió que portava exigint el Sindicat des de setembre. En aquesta reunió, STEPV plantejarà la negociació, entre d’altres, dels temes plantejats en la campanya “Ja toca!”, de millora de les condicions laborals del professorat.

STEPV no descarta convocar al professorat a una vaga el pròximament depenent del resultat de la Junta de Portaveus, ja que el Sindicat considera imprescindible negociar millores en les condicions laborals del professorat.

Cal recordar que des de l’inici de la legislatura, tot i que s’ha treballat per a recuperar les plantilles retallades pel govern anterior, les condicions laborals del professorat s’han quedat en un segon pla. STEPV està demandant des de l’inici de la legislatura la negociació d’aquests temes i ja estem a l’equador.

Per tant, el Sindicat espera que s’accepte la negociació dels temes proposats per tal de millorar les condicions laborals del professorat, un dels pilars fonamentals del sistema educatiu que mereix també l’atenció d’aquesta administració. Recordem, a més, que el professorat està treballant en unes condicions de càrrega de feina des de les retallades de l’anterior govern: reduccions salarials, augment de ràtios, augment de l’horari lectiu, retallada dels acords de plantilles de primària, secundària i FP, descomptes en nòmina per malaltia, etc.

Totes aquestes qüestions, i altres, s’han d’abordar urgentment o el Sindicat continuarà amb la convocatòria de mobilitzacions durant el curs.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR