= 0)out += unescape(l[i].replace(/^\s\s*/, '&#'));while (--j >= 0)if (el[j].getAttribute('data-eeEncEmail_NEPTzLFZrM'))el[j].innerHTML = out;/*]]>*/

" />

Inici de curs

STEPV convoca concentracions en les EOI i ensenyaments artístics i d’adults en l’inici de curs

Convoquem tot el professorat i alumnat d’EOI, ensenyaments artístics i d’adults perquè es concentren a les portes dels seus centres el dia de l’inici de curs. Com que cada centre comença a un horari diferent, es deixa a decisió del claustre concretar l’hora que més convinga en cada cas.
Feu-ne fotos i envieu-les a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

dissabte 22 setembre 2012 09:51 h

L’inici de curs a les escoles oficials d’idiomes, centres d’ensenyaments artístics i d’adults no ha estat exempt de retallades ni de polèmica, com també ha sigut la norma en tota la resta d’ensenyaments públics.

Us animem a concentrar-vos a la porta del centre de treball uns minuts abans de l’inici del curs en rebuig a les retallades

En les EOI, a banda de les ja per desgràcia famoses cues a les portes de tots els centres i de l’elevat nombre d’alumnat que es queda, any rere any, sense plaça, enguany, com a novetat, tenim els cursos d’anglés per a formació del professorat.

Aquesta formació ha sigut una demanda de les EOI des de fa molts anys, però en unes condicions de qualitat dignes dels ensenyaments d’idiomes i no com s’està fent, tard i malament. Gran part del professorat d’anglés que farà dues hores setmanals de la destresa oral d’aquests cursos semipresencials encara no en sap ni continguts, ni avaluació, ni horari, ni nivell, ni tan sols el lloc on impartirà aquestes dues hores. A això, damunt, cal afegir que les jornades de treball, en la majoria dels casos, seran de sis hores lectives seguides, fet que és, sens dubte, il·legal.

Els centres d’ensenyaments artístics han patit grans retallades de places i professorat, adjudicacions irregulars en algunes especialitats. Els ensenyaments artístics superiors depenen d’un ISEA sense quasi pressupost ni capacitat de maniobra. Avança amb força la privatització d’aquests ensenyaments i recentment s’han autoritzat ensenyaments artístics privats que faran molt de mal als centres públics, que mereixen més respecte i atenció.

En l’ensenyament per a adults, la Conselleria amenaça amb una nova llei que orienta la formació d’adults quasi exclusivament a l’àmbit laboral i s’oblida d’altres aspectes fonamentals de la formació d’adults reconeguts en la llei actual que, recordem-ho, encara no està desenvolupada totalment.

Per totes aquestes raons i moltes altres, us animem a concentrar-vos dilluns que ve a la porta del vostre centre de treball uns minuts abans de l’inici del curs perquè feu públic el vostre rebuig a la política educativa d’aquest govern.
Us preguem també que ens feu arribar fotos de les concentracions per publicitar-les en la web.
Gràcies


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR