Professorat interí

STEPV convoca assemblea de professorat interí

Serà el pròxim dijous 2 de setembre a les 18h

dilluns 30 agost 2021 17:49 h

El Sindicat convoca aquesta assemblea per a tractar les mobilitzacions i accions a dur a terme sobre el decret Iceta, que ja ha entrat en fase de tramitació al Congrés dels Diputats, tal i com es va acordar en la darrera assemblea.

L’assemblea serà dijous 2 de setembre a les 18h, en aquest enllaç

Etiquetat com a


Comentaris

Mª Mercedes Membrado Trilles

06 setembre 2021 / 17:45 h

Bona tarda. Quan sabrem com es farà per acudir a Madrid el día 26, per la manifestació ? En quin lloc começarà? Be, en definitiva tota la informació  al voltant d’aquest dia.
Salutacions
gracies de bestreta


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR