Oposicions

STEPV continua denunciant irregularitats en les oposicions

Aspirants es queixen dels supòsits pràctics d’anglés i d’Audició i Llenguatge

dilluns 08 juliol 2013 16:54 h

Després de denunciar pressions de les comissions de selecció cap als tribunals d’oposició perquè aproven només un percentatge de les persones que es presenten, STEPV continua rebent queixes de persones aspirants d’algunes especialitats.

El Sindicat també denuncia la indefensió de les persones aspirants a l’hora de revisar les proves

En concret, aspirants del cos de mestres de l’especialitat d’anglés s’ha queixat al sindicat que els supòsits de la prova pràctica estaven incomplets i es van completar per escrit en les pissarres de les aules. És a dir, el sobre en el qual estaven els diferents supòsits no els tenien tots, sinó que en faltava un que va ser afegit en el moment pels tribunals.
En els supòsits d’Audició i Llenguatge, hi constava un d’un professor de la Universitat Catòlica de València que, segons els aspirants, no ha estat avaluat d’acord amb els criteris d’avaluació corresponents, per la qual cosa un percentatge molt elevat no han superat aquesta prova i no poden continuar en el procés del concurs-oposició.
STEPV està preparant un escrit de reclamació d’aquesta prova perquè els aspirants que consideren vulnerats els seus drets el puguen fer servir.
El Sindicat també denuncia la indefensió de les persones aspirants a l’hora de revisar les proves perquè no hi ha un mecanisme que obligue als tribunals a atendre les peticions de revisió, més enllà del recurs contenciós administratiu quan acabe tot el procés d’oposicions, que es resoldrà molt posteriorment.
STEPV continuarà vigilant pel correcte desenvolupament del procés i traslladarà les queixes i denúncies de les persones aspirants a la Direcció General de Personal perquè actue i corregisca les irregularitats que es presenten. També anima a totes les persones aspirants a defensar els seus drets i a reclamar si consideren que aquestos s’han vist vulnerats.

Etiquetat com a

oposicions 2013

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR