Mobilitzacions

STEPV anima a la comunitat educativa a participar en les manifestacions de demà

En defensa de l’escola pública, contra la LOMQE i les revàlides

STEPV

dilluns 12 desembre 2016 12:17 h

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic ha convocat manifestacions demà 13 de desembre a les 18h a Alacant, València i Castelló.

STEPV considera que qualsevol pacte educatiu ha de comptar amb la participació de la comunitat educativa

Aquestes mobilitzacions es convoquen per exigir la derogació de la LOMQE i les revàlides, la reversió de les retallades imposades pel govern espanyol en educació.
Malgrat que s’ha ajornat l’aplicació de les revàlides, STEPV considera que fins que no es derogue la llei i, per tant, les revàlides, la pressió i la mobilització de la comunitat educativa s’ha de mantindre.
En eixe sentit, STEPV anima a la comunitat educativa a participar de les manifestacions esmentades, que són a les 18h a:
- València, Plaça Manises
- Alacant, escales IES Jorge Juan
- Castelló, Pl. Maria Agustina.

A més, sobre la comissió creada a les Corts espanyoles per a assolir un pacte per l’educació, STEPV considera que qualsevol proposta ha de comptar amb la participació de la comunitat educativa. Per això, és important mantindre la mobilització per a aconseguir una educació pública, de qualitat, inclusiva, democràtica, laica i respectuosa amb les llengües pròpies.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR