Sobre el mail de la Conselleria d’Hisenda respecte a la carrera professional

El professorat ha rebut un mail sobre un tema que no li afecta, la qual cosa està creant molta confusió.

diumenge 29 març 2015 22:55 h

El mail informatiu de la Conselleria d’Hisenda que ahir va rebre tot el professorat valencià sobre el sistema de carrera professional només afecta al funcionariat de carrera de l’Administració de la Generalitat. NO AFECTA AL SECTOR DOCENT.

Tanmateix aquest mail l’ha rebut tant el professorat interí com el funcionariat de carrera docent, que no tenim carrera professional sinó sexennis (excepte els interins).
Això ha generat molta sorpresa i confusió en el sector docent, que no ha de fer cas d’aquesta informació.
A continuació reproduïm el mail:

AVÍS DE NOTIFICACIÓ DE CARÀCTER INFORMATIU

RESOLUCIÓ D’ENQUADRAMENT INICIAL EN EL SISTEMA DE CARRERA PROFESSIONAL HORITZONTAL DEL DECRET 186/2014

La Direcció General de Recursos Humans ha dictat les resolucions d’incorporació i enquadrament inicial en el sistema de carrera professional horitzontal, de conformitat amb el Decret 186/2014, de 7 de novembre, del Consell, pel qual es regulen el sistema de carrera professional horitzontal i l’avaluació de l’exercici del personal funcionari de carrera de l’Administració de la Generalitat.
El temps necessari per a ascendir, si és el cas, al següent GDP al que es reconeix, serà el resultant de descomptar al requerit per a la progressió al dit GDP (5 anys per al GDPI; 10 anys per al GDPII, 16 anys per al GDPIII, i 22 anys per al GDPIV), el que figura com a positivament avaluat en la resolució.
Per a accedir al seu contingut, segons el que disposa l’Orde 19/2014, de 12 de novembre, de la Conselleria d’Hisenda i Administració Pública, per la qual es regula el procediment electrònic per a l’accés al sistema de carrera professional horitzontal (DOCV de 14/11/2014), haurà d’entrar amb el seu usuari de correu electrònic @gva.es i contrasenya a l’aplicació informàtica que es troba allotjada en la següent pàgina web:
https://externo.gva.es/gvcarrera
L’accés a l’esmentada aplicació informàtica estarà disponible a partir de les 9 hores del dia 31 de març i suposarà la compareixença electrònica als efectes de la notificació prevista en l’article 36 del Decret 186/2014, i quan la persona interessada accepte la notificació podrà accedir a la resolució d’enquadrament corresponent, que també tindrà format imprimible en PDF.
Si transcorren deu dies naturals, a partir de la data de recepció d’este correu electrònic, sense que tinga lloc l’accés a l’esmentada aplicació, això suposarà el rebuig de la notificació als efectes previstos en la normativa legal vigent, llevat que es comprove la impossibilitat tècnica o material de l’accés.
L’aplicació guardarà registre del dia i hora d’este accés, que serà considerat a tots els efectes com a data de notificació. El sistema deixarà constància, bé de l’acceptació, bé que la persona interessada no ha accedit a l’aplicació per a la notificació electrònica, i es produiran els efectes previstos en l’article 59 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

València, 27 de març de 2015

Etiquetat com a


Comentaris

Regi Vergara Marin

30 març 2015 / 01:05 h

Hem de contestar? Hem de fer alguna cosa?

Gràcies

Regí


Alicia Marti Climent

30 març 2015 / 08:51 h

No, Regi. No ens afecta.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR