VI Conveni

Signades les taules salarials d’ensenyament concertat

Signades a Madrid les taules salarials del conveni col·lectiu d’ensenyament concertat

dilluns 17 febrer 2020 13:36 h

Resolució de 21 de gener de 2020, de la Direcció General de Treball, per la qual es registra i publica l’Acta en la que s’aproven les taules salarials de 2019 del VI Conveni Col·lectiu d’Empreses d’Ensenyament Privat Sostingudes Total o Parcialment amb Fons Públics.


https://www.boe.es/boe/dias/2020/02/15/pdfs/BOE-A-2020-2284.pdf”>https://www.boe.es/boe/dias/2020/02/15/pdfs/BOE-A-2020-2284.pdf

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR