Reunió informativa sobre les places del concurs de trasllats

STEPV ha sol·licitat que s’oferisquen al concurs el major número de places possibles, per donar estabilitat a la plantilla

dilluns 08 febrer 2021 15:11 h

Hui s’ha celebrat la reunió informativa en què la Direcció General de Personal ha informat sobre el còmput total de places que eixiran al concurs de trasllats. La Conselleria ha facilitat el document amb la proposta, que adjuntem, en el qual consta la previsió del número total de places de cada especialitat, distribuïdes per intercomarcals.

Les vacants provisionals es publicaran aquesta setmana

Així mateix, la DG de Personal ha informat que en el còmput s’han tingut en compte els criteris següents:
- Les jubilacions fins el 31 de desembre i les places que porten 2/3 anys habilitades i tenen perspectiva de continuïtat.
- Exclusió de les places que ocupen direccions en comissions de servei.
- Reserva d’una plaça a cada CEI/CEIP de l’especialitat d’educació infantil per a implementar el PEPLI.
- Les places previstes a les oposicions.
També ha informat que en el cos de mestres està pendent ajustar dites places a l’arranjament escolar, per evitar posteriors supressions o desplaçaments. I que a secundària i altres cossos és, com sempre, inspecció qui fa la proposta a la DG de personal, de quines places són objecte d’eixir o no a concurs.
STEPV ha demanat, un any més, que isquen a concurs totes les places possibles, per permetre la mobilitat al personal Funcionari de carrera i l’estabilitat de les plantilles. Així mateix ha manifestat la seua disconformitat amb el fet de guardar places d’infantil per poder aplicar el PEPLI. STEPV considera que l’anglés l’hauria d’impartir el professorat especialista, a més, el fet de guardar places quan a alguns centres l’anglés està sent assumit per mestres del centre, només suposa inestabilitat de la plantilla i provisionalitat. Aquest fet, sumat a la reticència per part de l’administració a crear algunes places d’infantil habilitades els darrers anys, està augmentant, i prou, la provisionalitat a alguns centres on podria haver plantilla estable.
El Sindicat també ha insistit en la necessitat de revisar les places dels ensenyaments de règim especial que es guarden i no ixen a concurs, per ser ocupades per altres membres d’equips directius, que no són només la direcció; i una especial sensibilitat en especialitats amb molt poca mobilitat o persones que estan suprimides i desplaçades.
Així mateix, ha insistit en la necessitat de negociar les plantilles, perquè aquestes places que en l’actualitat són habilitades i provisionals, puguen passar a ser de catàleg i definitives als centres.
STEPV enviarà com sempre un qüestionari per arreplegar al·legacions a la proposta de Conselleria, una vegada es publiquen les vacants provisionals. La publicació de les vacants provisionals està prevista per a aquesta mateixa setmana.
Al torn obert, STEPV ha preguntat pels temes següents :
- Data prevista per al grup de treball de les acreditacions de les oposicions de cos de mestres 2016/2018. Conselleria ha informat que, si no hi ha imprevistos, aquesta mateixa setmana enviarà als sindicats una proposta escrita i convocarà en breu.
- Convocatòria de la Comissió de seguiment de l’acord de professorat interí. Es convocarà després de la finalització del grup de treball. STEPV ha insistit en la necessitat de convocar una específica per tractar alguns temes que queden sense definir en el propi acord i que cada direcció territorial acaba aplicant de forma diferent, per falta d’instruccions concretes, com ara el cobrament de l’estiu a les vacants afectades o de les atencions domiciliàries, la possibilitat de poder passar d’una reducció jornada a jornada completa, si la persona titular agafa una baixa, etc…
- Continuació de la negociació del Projecte de Decret d’Orientació. Està pendent la resposta per part de l’administració de com continua la negociació i si es retira o no el Projecte de Decret, per constituir un grup de treball. STEPV ha mostrat la seua preocupació sobre el futur de l’orientació educativa i sobre què passarà amb les places d’Audició i Llenguatge, perquè aquest personal patirà una retallada si se suprimeixen els SPES.
- Grup de treball de centres CAES. El sindicat ha insistit en la necessitat de reprendre’l.

Document sobre el nombre de places per al concurs

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR