Comissió de seguiment de concertada

Reunió CS de la concertada

dijous 21 setembre 2023 15:47 h

El passat dimarts 19 de setembre la Conselleria d’Educació ens va convocar a la primera reunió del curs de la Comissió de Seguiment de la concertada.

A la reunió va assistir el nou Secretari Autonòmic, Daniel Mcevoy Bravo, Amparo Sala Cap de Serveis de Relacions Institucionals, i Laura Navarro, Subdirectora i Coordinadora de la Secretaria Autonòmica.

En un principi el SA va demanar disculpes pel retràs en la publicació a les portes d’inici de curs de la resolució de les hores de projectes interdisciplinaris. Va comentar que la idea d’esta Conselleria, és reforçar les matèries de matemàtiques i llengua estrangera (anglès), a més tenen pensat modificar el que hi ha, i publicar un nou decret. Ens passaran una proposta de decret només el tinguen acabat. Seguidament ens va explicar que l’anterior administració havia deixat enllestida l’Ordre de Pagament Delegat del sector i ens convocarà pròximament a la CS per acabar de concretar-la.

A banda el SA va anunciar altres aspectes que tenen pensat portar endavant en el nostre sector, com són:

- Formació dels CEFIRES per a tots els docents, tant per als funcionaris com per als docents de la concertada. L’aposta de la conselleria és la igualtat formativa.
- Problemàtica de les altes dels docents sense màster. Actuaran segons el que permeta la llei.
- Ajudes per a l’alumnat de FP també per a la concertada.
- Igualtat de recursos personals i econòmics en tots els centres.

 
STEPV al seu torn va plantejar els següents temes:

- Renovar l’acord de jubilació parcial que es prorroga cada any abans de la seua finalització el pròxim mes de desembre, i mantindre l’acord de lactància.
- Acabar de concretar l’ordre de Pagament Delegat i poder signar la nova ordre amb beneficis substancials sobretot per a les persones treballadores dels centres concertats.
- Acabar amb la problemàtica dels impagaments en les nòmines. Millorar i agilitzar el sistema de variacions en nòmina perquè no hi hagen endarreriments en l’abonament de les nòmines als docents.
- Vam instar al SA a que ens facilite les adreces pertinents de les direccions generals i sobretot del Cap de Finances Serveis Centres concertats.
- Urgeix ja la negociació de les plantilles en el sector adequant-les a les necessitats dels centres. El Sindicat va recordar al SA que hem de començar per la negociació de les plantilles dels CEE.
- Actualització de la borsa de recol·locació.


Finalment i oïdes totes les intervencions de les organitzacions del sector, el SA ens va comentar que tindrem reunions amb les distintes direccions generals, prioritzant la DG de Centres, la DG de Formació i la d’Inclusió. Seguidament es va comprometre a passar-nos via correu electrònic, un organigrama dels càrrecs de les distintes direccions generals i un calendari amb els temes exposats per les distintes organitzacions.

 

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR