Condicions laborals

Reunió amb la Directora General de Personal

En la reunió s’ha tractat,entre altres temes, la situació de les persones aspirants a les oposicions amb diversitat funcional

dimarts 23 febrer 2021 17:51 h

Representants del Sindicat i del col·lectiu de professorat amb diversitat funcional s’han reunit amb Lina Herranz, Directora General de Personal, per a tractar la situació de les persones amb diversitat funcional que s’han presentat a les oposicions i han tingut diversos problemes en les llistes de persones admeses i excloses i també per a plantejar les adaptacions que necessiten quan se celebren les oposicions.

La Directora General de Personal s’ha compromés a estudiar les propostes plantejades i ha informat que s’estan intentant solucionar els problemes d’inscripció a les oposicions que s’han detectat.
D’altra banda, el Sindicat també ha plantejat la problemàtica que tenen les URC (Unitats de Resolució de Conflictes) i amb l’INVASSAT a l’hora de realitzar les intervencions necessàries per garantir la seguretat i la salut laboral del professorat, especialment en aquest temps de pandèmia.
Respecte a la revisió del reglament de les URC, en breu temps es consensuarà el seu reglament, perquè es puga modificar el Protocol de prevenció i actuació d’assetjament laboral. I respecte a la dotació de personal tècnic de l’INVASSAT, una reivindicació del Sindicat, la Conselleria comunica que depén directament de funció pública informa que aquesta setmana es reunirà la COPASESA i es podrà tractar el tema amb els diferents sectors de l´administració alhora que educació sol·licite el Servei Propi de prevenció.
STEPV ha tornat a sol·licitar que s’actualitzen les mesures de prevenció, higiene i promoció de la COVID als centres educatius.
A més, el sindicat ha tornat a demanar la convocatòria de la comissió de seguiment de l’acord de professorat interí, ja que hi ha temes pendents com ara la moratòria de la capacitat de tutela per al professorat del cos de catedràtics de música i arts escèniques. Conselleria ha informat que estan ultimant el document del grup de treball de l’acreditació de titulació de les persones suspeses en les oposicions del 16 i el 18 i que en breu convocaran la comissió. També ha confirmat que un dels temes que volen tractar és la moratòria sobre la capacitat de tutela, demanada per STEPV.
En sindicat ha insistit en què hi ha molts altres temes pendents, els quals portem arrossegant des del curs passat al torn obert, sense tancar-los, com ara la consideració de les atencions domiciliàries respecte al pagament de l’estiu, la unificació de la duració dels nomenaments a les 3 DT o regular com s’expulsa a les persones de les borses, per evitar interpretacions entre direccions territorials entre altres.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR