Professorat interí

Procediment d’adquisisió de noves habilitacions per al cos de mestres

STEPV

dijous 28 juny 2018 13:25 h

Es podran sol·licitar diverses habilitacions, adjuntant el títol corresponent per a cadascuna d’elles, junt a una declaració de veracitat.

Termini: Presentació sol·licituds telemàtiques i de la documentació corresponents des de les 10 hores del 29 de juny fins les 10 hores del 6 de juliol de 2018

Les sol·licituds es realitzaran telemàticament, a través de la URL

Seran desestimades les sol·licituds presentades fora de termini.

L’adquisició de noves especialitats no implicarà modificació en la borsa d’origen.

Etiquetat com a


Comentaris

M. Virtudes Aliaga Leiva

30 juny 2018 / 13:23 h

Bon dia, podieu aclarir-me si tenim l’especialitat de primària del cos de mestres i llicenciatura en Psicologia. Aquesta podria habilitar-me en altra especialitat del cos de mestres Gràcies de bestreta


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR