Mobilitzacions comarcals

Xiulada en els ‘Premios Jaime I”

Les autoritats que assistiren a l’acte van rebre una xiulada en protesta per les retallades.

La Llotja de València durant el lliurament dels "Jaume I"

divendres 02 novembre 2012 09:05 h

Persones de l’STEPV es van concentrar aprofitant la celebració de l’esdeveniment per manifestar el rebuig de les polítiques de retallades del Consell i denunciar la corrupció.
L’arribada d’autoritats a l’edifici de la Llotja, lloc on es lliuraven els premis, ha sigut objecte d’una gran xiulada, que s’ha intensificat en arribar-hi la reina. Mentre l’acte continuava a l’interior de la Llotja, s’han afegit a la protesta col·lectius com la Plataforma STOP Desnonaments, persones amb dependència, estudiants, etc.
Cal destacar l’ampli desplegament policial, la presència de l’humorista Xavi Castillo i l’absència de públic que aplaudira.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR