Places de gratuïtat

Petició places gratuïtat centres concertats curs 2021/22

dimarts 18 maig 2021 21:23 h

Benvolgudes i benvolguts companys com bé sabeu, les treballadores i treballadors de l’ensenyament concertat privat tenim regulat al VI Conveni Col·lectiu de centres concertats el dret a demanar places de gratuïtat per als nostres fills/es, sempre que vagen adreçats també a centres concertats.

Per a demanar plaça gratuïta als centres subscrits a les patronals Educació i Gestió, FECEVAL-CECE, o la UCEV, els sindicats i les patronals tenim pactat un procés de sol·licitud i admissió per a facilitar-ne l’accés segons marca el conveni.
Podeu fer-nos arribar les vostres sol·licituds segellades pel centre a aquesta adreça de correu electrònic:  .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic), o bé presencialment a la seu del Sindicat, C/ Juan de Mena, 18 València.

El model de constitució acta places de gratuïtat de la província de València on venen marcats els passos a seguir, així com els models de sol·licitud en castellà i valencià, us els facilitem en els arxius adjunts:

Acta Constitució Comissió Mixta 21.pdf


Sol·licitud model valencià.doc


Solicitud modelo castellano.doc


Adjuntem calendari,  model acta primera reunió i models sol·licituds petició places de gratuïtat de la província d’Alacant:


CALENDARIO PLAZAS GRATUITAS 2021 - 2022 PDF.pdf


ACTA DE LA I REUNIÓ DE LA COMISSIÓ MIXTA DE PLACES GRATUÏTES DE LA PROVÍNCIA 2021-2022.pdf

Podeu fer-nos arribar les vostres sol·licituds segellades pel centre a aquesta adreça de correu electrònic:  .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic), o bé presencialment a la seu del Sindicat, C/ Glorieta Poeta Vte Mógica, 5, 12.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR