Reforma educativa

Per l’educació pública, no a la LOMQE

La Plataforma de l’Ensenyament Públic defineix una sèrie d’accions per continuar defensant i reivindicant l’escola pública, de qualitat i en valencià.

divendres 10 juny 2016 13:58 h

La Plataforma, formada per les organitzacions, FAPA-València, STEPV, FE CCOO PV, FETE-UGT PV, Escola Valenciana, CAVECOVA, CGT, FAAVEM, SEPC, BEA, Campus Jove, Sindicat d’Estudiants, Front d’Estudiants PV, Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica, ADIDE, FAPA-Enric Valor, FAPA-Penyagolosa i Valencia Laica, incideix en dos vessants. Per un costat el SÍ a L’ENSENYAMENT PÚBLIC pel qual s’ha lluitat des de fa tants anys contra la discriminació i l’atac que ha suposat el tracte de favor envers l’ensenyament concertat-privat-privilegiat. Privilegis i discriminació que la Mesa per la Llibertat d’Ensenyança defensa a hores d’ara de forma enganyosa. Per altre, el NO a la LOMQE perquè la Plataforma exigeix la seua derogació i queda molt de camí per recòrrer.

La Plataforma ha convidat als partits polítics a sumar-se a la prioritat de derogar la impopular i antidemocràtica LOMQE

En conseqüència, ens hem concentrat este divendres 10 de juny a les 11h. a les portes de Delegació de Govern a València per a mostrar el rebuig a la LOMCE i a les retallades en educació . La Plataforma ha convidat als partits polítics a sumar-se a la prioritat de derogar la impopular i antidemocràtica LOMQE i exigir al pròxim govern una veritable llei de qualitat educativa. S’han adherit al manifest Podem PV, PSPV-PSOE, ERPV, EUPV, Els Verds PV i Compromís.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR