Professorat interí

Nova convocatòria d’assemblea de professorat interí

STEPV convoca una nova assemblea telemàtica per a dijous 26 de maig, a les 18h

dilluns 23 maig 2022 13:27 h

Després dels problemes tècnics de l’assemblea de la setmana passada, tornem a convocar una nova assemblea, en la qual actualitzarem tota la informació disponible sobre el concurs de mèrits, els recursos que s’estan preparant i les accions que ja ha iniciat la Confederació d’STES a Europa i al Defensor del Pueblo

L’assemblea serà dijous 26 de maig a les 18 hores en aquest enllaç

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR