Sistemes de protecció

Nou sistema d’atenció al professorat durant la situació extraordinària

diumenge 05 abril 2020 19:45 h

Des del dilluns 6 d’abril (la Intercomarcal d’Alacant a partir de dimarts dia 7) reprenem l’atenció telefònica des de les centraletes de les seus de Castelló, València i Alacant. A més, continuarem atenent pels mitjans telemàtics habituals (whatsapps comarcals, Telegram, Facebook, Twitter, correu electrònic, etc.).

L’atenció telefònica al professorat la reprenem a través dels telèfons de les tres seus principals de l’STEPV. L’horari d’atenció serà l’habitual:

De dilluns a dijous: 9.30 – 14.00 /  16.00 – 18.30
Divendres: 9.30 – 14.00

Intercomarcal de Castelló
964 269 094
Intercomarcal de València
963 919 147
Intercomarcal d’Alacant
965 985 165

Correu i xarxes socials
Twitter: @STEPV_Iv
Facebook: STEPV
Telegram: @STEPVinforma
Instagram: stepv_iv
email: .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)
email ensenyament privat: .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

Etiquetat com a


Comentaris

Mª Amparo Serrano Ferrer

02 maig 2020 / 01:24 h

M’agradaria saber en quin grau afecta la inclusió de les classes passives en el règim de la seguretat social per aquest any 2020.


STEPV

03 maig 2020 / 12:22 h

Hola. El canvi només afecta l’entitat que ha de gestionar a partir d’ara les classes passives. La resta continua tot igual.


Mª Carmen Llavata Sampedro

08 maig 2020 / 15:03 h

Tinc el mateix dubte de la companya. Estem segurs de que no afectarà a les condicions que ara mateix tenim per a jubilar-nos els funcionaris de carrera de l´ensenyament? Repectaran les quantitats a percebre, els anys de cotització i les edats.?


Carmen Martí Roig

19 maig 2020 / 15:22 h

Hola, tinc una pregunta.
Deixant de banda consideracions étiques, voldria saber si és legal que una profe done classes pariculars als seus alumnes.

Si algú ho sap, agrairia una resposta. O, si algú sap on podria dirigir-me per fer la consulta.

Moltes gràcies.


Enric Gil Codesido

02 juny 2020 / 07:54 h

Bon dia,
Si soc una persona de 62 anys i tinc pneumònies de repetició, soc persona de risc front al covid 19. treballe en un centre concertat i treballe en primaria
Voldria saber quin es el procediment per solicitar la meua avaluació com a personal sensible al covid. al plantejar-se la incorporació als centres ara a Setembre.
Hi ha una resolució del 26 de maig que parla de instruccions per a la fase 2. No tinc clar si aixó ho te que fer el centre o jo


STEPV

02 juny 2020 / 11:11 h

Hola Enric
De moment només s’ha parlat de la no assistència als centres si ets personal de risc en la fase 1 i la fase 2. De setembre encara no s’ha negociat res.
Ara pots presentar una declaració responsable al teu centre


El comentari no està disponible a l'entrada d'aquest canal.
  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR