Retribucions

NOU PROTOCOL PER RECLAMAR ELS IMPAGAMENTS EN LES SUBSTITUCIONS EN CENTRES CONCERTATS

El darrer dimecres 29 de juliol membres d’Ensenyament Privat de l’STEPV es vam reunir amb el nou Cap de Finances de Centres Privats concertats, Manuel Penyarrocha.

dimecres 05 agost 2020 17:15 h

Protocol d’actuació per fer qualsevol consulta econòmica adreçada al Departament de Finances de Serveis de Centres Concertats.

A la reunió el Cap de Finances de centres concertats ens va informar que han canviat el protocol d’actuació per fer qualsevol consulta econòmica adreçada al Departament de Finances de Serveis de Centres Concertats.

Segons ens va explicar, abans hi havia duplicitats en els expedients, ara amb el nou protocol es pretén que els expedients passen directament als tècnics del Departament de Finances que valoren el cas. D’aquesta manera, Conselleria envia tant al professorat afectat en la reclamació com al centre un full (model explicatiu) per a què faça la reclamació pertinent telemàticament a través del “model Z”.

Continua dient que la persona treballadora afectada per qualsevol incidència en la seua nòmina, cal que s’adrece en primera instància, directament al seu centre de treball i en el cas que la resposta de Conselleria no li convença, pot presentar mitjançant aquest model les al·legacions que crega oportunes.

Finalment ens va informar que per poder demanar-li a la Conselleria informació dels afiliats, des del Sindicat ens fa falta la signatura digital dels afiliats, ja no ens val l’autorització signada del docent afectat. Al mateix temps ens reafirmà que pràcticament el 99% dels casos d’impagaments són perquè el centre no ha aportat la documentació en temps i forma com marca l’Ordre de Pagament Delegat del sector i va afegir que en cas que siga la Conselleria la responsable d’eixe impagament, una vegada detectat i demostrat, la Conselleria no té cap reparo en pagar i si és el cas amb efecte retroactiu.

Des de l’STEPV Ensenyament Privat us adjuntem els dos models de protocol, un adreçat als centres, l’altre als docents:


Model Centres.PDF


Model Professorat.PDF

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR