Convenis

Negociació Conveni Autonòmic Ensenyament i Formació no Reglada

dimarts 12 abril 2022 19:21 h

Aquest dilluns 11 d’abril s’ha produit la segona reunió entre la patronal FEVAP i els sindicats amb representativitat en el sector d’Ensenyament i Formació no Reglada en la seu de la patronal al carrer Xàtiva de València. Esta vegada sols han acudit a la reunió els sindicats de CCOO, FSIE i STEPV-Iv.

En aquesta segona reunió de la comissió negociadora del Conveni Col·lectiu Autònomic d’Ensenyament i Formació no Reglada, la patronal va quedar en enviar-nos un document per escrit de les seues propostes, la qual cosa no ha sigut així, i per tant no hem disposat amb temps de la informació necessària per valorar les possibles implicacions laborals i jurídiques derivades d’aquesta.

D’altra banda la patronal ens ha manifestat la seua intenció d’arribar a un acord per a la distribució irregular de la jornada laboral de les persones treballadores (dins del còmput màxim anual marcat pel conveni estatal) per tal de fer front a determinats períodes amb acumulació lectiva (cursos de formació). Des d’STEPV, al nostre torn de paraula, hem manifestat les possibles problemàtiques que això pot suposar per a les persones traballadores en les diverses modalitats contractuals i hem demanat una major concreció i desenvolupament de la proposta, com per exemple que ens expliquen com quedarien les retribucions, o els periodes de descans, etc.

Finalment la patronal no ha concretat cap dels aspectes que li hem sol·licitat, i sense més, s’hem emplaçat totes les organitzacions a una tercera reunió el pròxim dilluns 2 de maig per continuar negociant, tot i que, si la patronal no resol tots aquests aspectes i dubtes plantejats pel sindicat, serà difícil que puguem seguir cap una negociació satisfactòria per ambdues parts.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR