Borses de treball i professorat interí

Modificació del procediment d’adjudicacions de difícil cobertura

dijous 29 octubre 2020 08:29 h

Professorat interí

Modificacio del procediment d’adjudicacions de difícil cobertura

Publicada la resolució que modifica el procediment

dimarts 04 agost 2020 16:52 h

RESOLUCIÓ de 31 de juliol de 2020, de la Direcció General de Personal Docent, per la qual es modifica la Resolució de 23 de gener de 2018, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual es regulen els procediments d’adjudicació contínua de llocs de treball i de provisió de llocs de difícil cobertura en règim d’interinitat.

A partir d’ara el procediment es realitzarà de la manera següent:
Procediment d’adjudicació
“L’adjudicació de llocs es durà a terme en funció de les sol·licituds confirmades telemàticament.
Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds i prèviament a l’adjudicació, aquestes s’ordenaran pel número de registre telemàtic que apareix en el justificant de presentació. Aquest número de registre determinarà el número d’ordre de la sol·licitud.
Per a realitzar l’adjudicació s’efectuarà un sorteig informàtic entre els números d’ordre de sol·licitud”.


D’aquesta manera les persones participants no han d’estar pendents de l’hora en què s’inicia el procediment per a ser la primera que s’inscriu, com fins ara. Independentment del moment de la inscripció, sempre que es realitze dins el termini marcat per la convocatòria, l’ordenació de les persones participants es realitzarà per sorteig.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR