Professorat interí

Mobilitzacions per la consolidació del personal interí

STEPV-Intersindical Valenciana, juntament amb altres sindicats i la Coordinadora de Personal Temporal i Interí, convoquen les accions següents per exigir processos de consolidació real del personal interí davant la tramitació del Decret Iceta en el Congrés dels Diputats

dijous 09 setembre 2021 17:03 h

Les accions són aquestes:

- Dijous 16 de setembre: concentracions a les portes dels centres de treball. En educació, o bé a l’hora del pati o bé a l’entrar o eixir del centre. Feu fotos de les concentracions i publiqueu-les a les xarxes socials amb el hastag: #FixesaJa

- Dissabte 25 de setembre: Manifestació a Madrid. En aquest enllaç us podeu apuntar als autobusos

- Dissabte 2 d’octubre: Manifestació a València (pròximament donarem més informació)

Etiquetat com a

mobilitzacions

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR