Professorat interí

Mobilitzacions del professorat interí per a la setmana que ve

Del 2 al 6 de març. En resposta a la proposta de Conselleria de nou acord

Un moment de l'assemblea d'ahir a Alacant

divendres 01 març 2013 17:20 h

Ahir es van celebrar, malgrat la pluja, assemblees multitudinàries de professorat interí en les seus de STEPV d’Alacant, Castelló i València. Es va acordar rebutjar de ple la nova proposta de Conselleria que modifica l’ordenació actual de les borses i consolida els nomenaments fins el 30 de juny.

En les assemblees es va acordar les accions següents per als pròxims dies, mentre dura la negociació de l’acord (dilluns en Mesa Tècnica i, previsiblement, dimecres en Mesa Sectorial):

Alacant
Dimarts 5: Concentració a les 13h en la Direcció Territorial
València
Dissabte 2: acudir a les 14h a la mascletada amb cartells reivindicatius i les samarretes verdes
Dilluns 4 i dimecres 6: Concentració a les 13h en la Conselleria d’Educació
Dimarts 5: concentració a la plaça Manises a les 18h.

A Castelló la setmana que ve és festiu per la Magdalena, per la qual cosa us demanem als que sou de Castelló que acudiu a les concentracions de València.
Després de la negociació, el sindicat tornarà a convocar assemblees per avaluar-ne el resultat i acordar noves accions si s’estima escaient.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR