Mobilitzacions comarcals

L’Alt Palància diu No a les retallades

L’Alt Palància ha dit ‘no’ a les retallades, ‘no’ a la pèrdua de la qualitat i ‘no’ a la desaparició de les oportunitats perquè tots els joves tinguen accés a la millor formació i al millor futur.

Intersindical

divendres 08 juny 2012 15:01 h

Mares, pares, alumnes, professorat i, en general, ciutadans defensors dels serveis de qualitat van participar en la manifestació convocada ahir a Sogorb per les AMPA de la comarca de l’Alt Palància. La protesta ha reunit més de mil de persones, que amb el lema ‘Pel futur dels nostres fills. En defensa de l’escola pública. No a les retallades “, va recórrer els principals carrers de la localitat animada per una espectacular batucada.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR