Universitats públiques

La universitat trau les aules al carrer

La Plataforma en Defensa de la Universitat Pública de la Universitat de València ha llançat la campanya “Traure les aules al carrer” per fer paleses les retallades.

dimecres 07 novembre 2012 11:52 h

La Plataforma en Defensa de la Universitat Pública de la Universitat de València ha llançat la campanya “TRAURE LES AULES AL CARRER” la setmana del 5 al 9 de novembre, amb la intenció de fer visible socialment el rebuig a les retallades que està patint el sistema educatiu en general, i el sistema públic d’educació superior en particular.

De comú acord amb l’alumnat assistent a classe, el passat 26 d’octubre, s’ha decidit secundar aquesta convocatòria reivindicativa i traslladar la classe pràctica “Història de l’educació social”, els dies 8 i 9 de novembre, a la porta de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació a fi de fer visible el malestar per la política de retallades en educació.
Les fotos adjuntades es corresponen a la classe impartida el dimarts 6 de novembre a les portes de la Facultat de Filologia, Traducció i CC de la Comunicació.
Aules al carrer


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR