Retallades

La Conselleria condemna milers d’alumnes sense recursos a pagar el menjador

STEPV proposarà a la comunitat educativa accions de protesta contundents perquè cap alumne que necessite beca de menjador es quede sense

divendres 28 setembre 2012 14:49 h

La Conselleria ha limitat de forma considerable l’accés al 100% de les beques de menjador amb la modificació dels criteris i del tall per a accedir-hi. D’aquesta manera, milers d’alumnes de famílies sense recursos no obtindran el 100% de la beca i, per tant, estaran obligats a pagar al voltant de 25 € cada mes per fill, el 70% del preu.

El govern valencià hauria d’ampliar les beques de menjador i fer-les accessibles a les persones amb menys recursos econòmics

Moltes famílies no podran fer front a aquest pagament. L’actual situació de crisi ha fet que en milers de cases tots els membres de la família estiguen desocupats, i ja n’hi ha moltes que no cobren ni el subsidi.
Aquesta ajuda de menjador que es nega és ara, més que mai, fonamental per a garantir un menjar calent per a milers de xiquets i xiquetes valencians. El govern valencià hauria de tindre en compte aquesta circumstància per a ampliar les beques de menjador i fer-les accessibles a les persones amb menys recursos econòmics.
STEPV s’oposa radicalment a aquesta mesura que, a més, no ha sigut comunicada encara a molts centres docents que comencen el menjador dilluns que ve i tampoc poden fer front a les despeses de menjador.
En aquest sentit, el Sindicat proposarà a la comunitat educativa accions de protesta contundents perquè cap alumne que necessite beca de menjador es quede sense.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR