Retallades

La consellera Català no assisteix a la UEG per evitar les protestes

Desenes de persones impedeixen que l’alcalde del PP, Arturo Torró, inaugure la Universitat d’Estiu de Gandia

L'alcalde de Gandia, Arturo Torró, abandona l'acte enmig de la protesta popular

dimarts 17 juliol 2012 07:24 h

Ahir es va inaugurar la XXIX Universitat d’Estiu de Gandia (UEG) sense la participació de la consellera d’Educació, Maria José Català, com estava previst. L’anunci de diversos col·lectius que hi anaven a protestar per la política de retallades del govern valencià i de l’Ajuntament de Gandia va provocar l’anul·lació de la participació de la consellera.
UEG_torro

Des de l’anunci del nou paquet de retallades socials i laborals, la indignació popular ha anat en augment

L’alcalde de Gandia, Arturo Torró, va intentar inaugurar la UEG, però desenes de persones el van escridassar durant uns 20 minuts fins que va decidir retirar-se. Torró és responsable de la privatització de les escoletes municipals de Gandia, del tancament de la televisió municipal, Gandia Televisió i de la introducció de les corregudes de bous des de l’any passat, fet que també ha ocasionat la mobilització de la ciutadania de la capital de la Safor.
A l’acte també hi ha acudir la directora general d’Innovació i Qualitat, Beatriz Gascó, en substitució de la consellera, que tampoc no hi va intervindre.
Des de l’anunci de Rajoy del nou paquet de mesures que retallen més drets socials i laborals, mentre es mantenen intactes les butxaques de la banca i de les grans fortunes, la indignació popular ha anat en augment i els actes de protesta més o menys improvisats se succereixen de cap a cap del país, que augmentarà, previsiblement, els pròxims mesos.
De moment, Intersindical Valenciana convoca les manifestacions del proper dia 19 a Alacant, València i Castelló.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR