Internacional

La Confederació de STEs, present al III Fòrum Mundial d’Educació Professional i Tecnològica

La Confederació de STEs serà l’única organització sindical europea present entre les i els ponents presents a Recife (Brasil) del 26 al 29 de maig.

dilluns 25 maig 2015 18:21 h

La tercera edició de FMEPT està coordinada per l’Institut Federal de Ciències de l’Educació i Tecnologia de Pernambuco (OPSI), amb el suport del Ministeri d’Educació (MEC) del Brasil. El programa reuneix a partir de conferències, xerrades i discussions a espectacles culturals, exposicions tecnològiques, tallers i fires temàtiques.

Totes les activitats estaran relacionades amb el tema central: Diversitat, Ciutadania i Innovació. Per a la tercera edició, l’expectativa del públic és de més de 20.000 persones en l’esdeveniment de quatre dies.

El Fòrum Mundial d’Educació Professional i Tècnica (FMEPT) va néixer del Fòrum Mundial d’Educació i del Fòrum Social Mundial. L’esdeveniment és part d’un moviment per la ciutadania i el dret universal a l’educació, que reuneix les institucions, organitzacions i associacions de tot el planeta.

Albert Sansano, representant de la Confederació de STEs a la Secretaria Executiva del Consell Internacional del Fòrum Mundial d’Educació (FME) participarà com a ponent en el Debat que sobre la Inclusió en l’Educació Professional i Tecnològica es realitzarà dins del FME que es ralizará a Recife (Brasil) del 26 al 29 de maig.

Més informació:


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR