Professorat interí

Jornada de reflexió i lluita

La Coordinadora de Professorat Interí convoca una jornada de reflexió i lluita de tot el professorat interí que se celebrarà el dia 21 de juliol a la ciutat de Gandia, a les 10:30h, a la Mancomunitat de Municipis de la Safor (República Argentina, 28)

STEPV

dilluns 16 juliol 2018 17:14 h

Una jornada de reflexió que té com a objectiu analitzar i debatre la línia d’actuacions i mobilitzacions, com a conseqüència de les decisions preses per la Conselleria d’Educació respecte al professorat funcionari interí, i que té com a punt d’inflexió el moment en què la Conselleria va fer pública la convocatòria d’oposicions massives els pròxims anys i va demanar al Ministeri d’Educació un procés de consolidació per al professorat funcionari interí, la normativa sobre la repetició de centres i la intenció de desactivar temporalment de les borses al professorat interí sense el certificat de capacitació en valencià.

Vine a la jornada de reflexió i lluita!

STEPV i CPI van iniciar una sèrie de mobilitzacions per recordar que les reivindicacions del professorat interí necessiten una resposta en la línia de la consolidació i l’estabilitat del col·lectiu, que garantisca la continuïtat del treball de tot el professorat interí: concentracions a València, Alacant i Castelló, les jornades en juliol de 2017 i el tancament en els jardins de Conselleria el 3 d’abril de 2018, tres dies de vaga, etc.

Un altre dels objectius de la jornada de reflexió és analitzar la resposta de la Conselleria davant d’aquestes mobilitzacions i en quina situació es trobarà el professorat interí els pròxims cursos en un context d’oposicions massives.

Davant esta situació i per tal de conèixer l’opinió del professorat interí sobre les decisions i mobilitzacions que s’han dut a terme, es convoca esta jornada per a reflexionar i debatre en què es pot millorar per poder enfrontar tota esta problemàtica de cara al curs vinent i al futur.
Jornada de reflexió que també farà un anàlisi de la divisió del col·lectiu interí per mirar de superar-la i treballar junts i juntes per aconseguir els nostres objectius.

Us necessitem a totes i a tots, la unió ens farà un col·lectiu més fort!!!

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR