Professorat interí

Informació sobre les places afectades en el nomenament a 31 d’agost

Després de firmar un acord amb la Conselleria d’Educació per a fer efectius els nomenaments fins el 31 d’agost del professorat interí adjudicat amb vacant entre l’1 de setembre i el 31 de desembre de 2015, la Conselleria ha publicat un primer llistat, que contenia moltes errades, i un segon llistat en què se subsanaven aquestes.

dimecres 06 juliol 2016 10:46 h

Encara així, algunes persones adjudicades amb vacants afectades no van aparéixer en cap dels llistats, per la qual cosa STEPV va fer gestions perquè se subsanara aquesta situació. Es tracta de places la titularitat de les quals és de r permanents sindicals, càrrecs electes i càrrecs a l’administració.

Advertida la Conselleria que aquestes places no formaven part dels llistats, ens han informat que en els pròxims dies es publicarà un annex a l’última llista amb la incorporació de les persones interines que estan cobrint aquestes vacants.
Si quan es publique aquest annex continueu detectant errades, informeu al sindicat immediatament al correu .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)
Gràcies

Etiquetat com a


Comentaris

Maria Carmen Marí Bauset

10 juliol 2016 / 14:01 h

El meu primer cognom no és Marino, és MARÍ. Podrieu canviar-lo en el vostre espai on es poden fer comentaris. Gràcies.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR