Meses de negociació

Informació del torn obert

STEPV ha plantejat les preguntes següents en el torn obert d’aquest matí (incorporem les respostes)

dijous 23 març 2023 17:22 h

1.- Cal negociar la situació del PTFP interí del cos de secundària sense titulació universitària el més urgent possible.
La Conselleria ha contestat que tenen voluntat de solucionar la situació i estan treballant per negociar pròximament amb els sindicats. De moment, es plantegen demanar al professorat interí les seues titulacions perquè en el moment de l’adjudicació de places els situen en el cos A1 (si tenen titulació universitària) o en l’A2 (si no la tenen). Quant al professorat del cos de secundària sense titulació també consideren que han de continuar treballant. Calculen que hi haurà una seixantena de persones en aquesta situació però fins que no tinguen les titulacions no se sabrà amb tota certesa.
STEPV ha demanat a la Conselleria que trasllade al Ministeri la solució a aquesta problemàtica perquè puguen continuar treballant fins a la seua jubilació, ja que cada autonomia s’ha de buscar les solucions a una problemàtica comuna.
2.- Es publicarà finalment la baremacio del concurs de mèrits demà?
No, tenim encara unes quantes persones per resoldre la seua situació i, per tant, demà no podrà ser. Intentarem els primers dies de la setmana que ve.
3.- STEPV demana que les persones que cessaran el 31 de març puguen participar també en l’adjudicació del 30 de març, ja que és la darrera abans de les vacances de pasqua, com ja va passar a Nadal.
La Conselleria ha acceptat la proposta.
4.- Pagament tribunals oposicions 2021: s’estan gravant, intentaran entre març i abril pagar-ho tot. Fins aquesta setmana hisenda no havia obert els terminis per poder gravar-los.
5.- Pagament triennis i sexennis funcionariat en pràctiques
Per al funcionariat en pràctiques del curs 2021/22 estan treballant per a la nòmina del mes d’abril. El professorat de pràctiques d’enguany cobraran aquest mes de març. El professorat en pràctiques del curs 2019/20 continua pendent.
STEPV considera una burla que el professorat en pràctiques del curs 2019/20 encara continue sense cobrar aquests complements i s’està plantejant accions jurídiques contra la Conselleria d’Educació, perquè en breu finalitzen els 4 anys des que es va signar l’acord perquè puguen cobrar. Informarem pròximament de les accions que caldrà prendre.

 

 

 

Etiquetat com a

torn obert

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR