Inauguració de Coeducart a Alacant

Ahir s’inaugurà la VIII Mostra d’activitats coeducatives a Alacant, en la que han participat uns 50 centres de la intercomarcal d’Alacant de tots els nivells educatius.

diumenge 21 abril 2024 23:24 h

Ahir s’inaugurà la VIII Mostra d’activitats coeducatives a Alacant, en la que han participat uns 50 centres de la intercomarcal d’Alacant de tots els nivells educatius des d’infantil, primària, secundària, batxillerat, EOI, Escoles d’Art, CPM, un munt de centres que han estat treballant la igualtat tal i com mostren les manifestacions artístiques exposades en la Facultat d’Educació.

L’exposició va començar el 17 d’abril i acabarà el 17 de maig.
A l’acte de presentació van estar Eva Espinar Ruiz, la Vicerectora d’Igualtat, Inclusió i responsabilitat Social; Rocío Díez Ros, Coordinadora d’Igualtat de Gènere i Suport a la Diversitat de la Facultat d’Educació; Bàrbara Aguilar Hernández, professora associada (LOU); Beatriz Bustos Mendoza, professora associada (LOU); Lourdes Pla Peidró, professora associada (LOU), Irene Barrachina Richart, delegada sindical d’STEPV; així com també, un grup d’alumnat de la Facultat que va participar a l’exposició.

Aquesta iniciativa del sindicat STEPV en la promoció de la igualtat entre dones i homes és una oportunitat per al futur professorat que eixirà de les Facultats. La mostra també ha permés visibilitzar la importància d’una educació en valors que fomente el respecte, la tolerància i el diàleg com a eines fonamentals per a construir una societat més justa i igualitària.

El pròxim 15 de maig clausurarem la VIII Mostra amb una taula rodona en la qual intervindran entre d’altres Amparo Zacarés Pamblanco i Guillermina Revuelta Fernández.

Podeu visitar l’exposició de dilluns a divendres fins al 17 de maig.
Gràcies a tots els centres que feu possible aquesta manifestació coeducativa mitjançant una educació que promou la igualtat de gènere i prepara a les futures generacions per a una societat més justa, igualitària i equitativa quant a oportunitats i drets tant per a homes com per a dones.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR