Meses de negociació

Es negocia el currículum de les EOI

El Director General de Política Lingüística informa que hi haurà estades a l’estranger per al professorat de les EOI, com havia sol•licitat STEPV

dijous 28 febrer 2019 16:20 h

Aquest matí ha tingut lloc la Mesa Sectorial per a tractar el currículum de les EOI, a la qual hi ha assistit el Director General de Política Lingüística, Rubén Trenzano, que gestiona les EOI.

La Conselleria ha acceptat les esmenes presentades per STEPV

STEPV ha plantejat una sèrie d’esmenes i propostes al currículum, que han estat acceptades per la Conselleria, i que milloren la redacció. Trenzano ha informat, a més, que aquest document es debatrà en una reunió pròxima amb les direccions dels centres d’EOI.
També ha informat que, tal i com havia demanat reiteradament STEPV, hi haurà estades a l’estranger per al professorat de les EOI. Però de moment només per al professorat d’anglés i en els termes següents: s’oferiran 20 estades en agost. Però estan treballant per a, més endavant, millorar-la i ampliar-la a la resta d’idiomes. La prioritat és la següent: en primer lloc, per al professorat que estiga fent cursos de preparació de material on-line; en segon lloc, per a professorat que dins de la seua aula tinga docents que estiguen formant-se en el plurilingüisme; i, en tercer lloc, la resta del professorat.
El Director General ha informat que en el mes de març es convocarà una mesa sectorial per abordar diverses qüestions que afecten les EOI, tal i com havia demanat STEPV en la passada Junta de Portaveus del passat mes de novembre.
A més d’aquestes reunions, STEPV es reunirà la setmana que ve amb el Director General per a traslladar-li diverses qüestions que afecten les EOI.
STEPV agraeix totes les aportacions que ens ha fet arribar el professorat de les EOI i l’assistència a la Mesa dels equips directius que han acudit en la delegació del Sindicat per exposar les esmenes i opinions sobre el decret.
28 de febrer de 2019

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR