Professorat interí

En setembre es negociarà el calendari de pagament dels sexennis del professorat interí

El Consell autoritza la modificació de la llei de pressupostos per fer possible el pagament

STEPV

dijous 28 juliol 2016 20:48 h

En la Mesa Sectorial d’aquesta vesprada, STEPV ha demanat informacio sobre la situació del pagament dels sexennis al professorat interí. La Conselleria ha informat que el Consell ha autoritzat l’inici dels tràmits per a modificar la llei de pressupostos de 2016 per tal de fer efectiu el pagament.

Mentre es modifica la llei, la Conselleria s’ha compromés a negociar a setembre el calendari de pagament dels sexennis.
Aquesta ha estat una reivindicació de STEPV des que en gener es va publicar la sentència interposada pel Sindicat, que anul•lava l’article 1 del decret de sexennis perquè no es contemplava al professorat interí.
STEPV es complau d’aquesta decisió, que s’hauria d’haver dut a terme fa mesos i no més de mig any després de guanyar la sentència.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR