A casa nostra

En record de Pura

Aquesta matinada ens ha deixat la nostra companya Pura Ferrer i Grau.

dilluns 04 juliol 2022 12:05 h

Pura era una mestra d’Educació Infantil enamorada del seu treball i del seu alumnat i compromesa amb la seua terra i la seua gent.

Militant activa del Sindicat des de la seua incorporació a la docència, va ser durant molts anys membre del seu Secretariat Nacional i responsable de tasques de l’organització i administració, una tasca sovint invisible, però necessària per a garantir que tot funcione quan ha de funcionar.

Recordarem a Pura amb una infatigable entrega per fer que el treball de les seues companyes i companys fora més agradable i lleuger. Sempre amb un somriure.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR