retallades

Els sindicats d’educació convoquen concentracions de rebuig de les retallades en educació concertada

Les concentracions tindran lloc demà dimarts, 19 de juny.

Concentració del 19 de juny.

STEPV

dilluns 18 juny 2012 16:57 h

Els sindicats de l’ensenyament concertat FSIE, USOCV, FE CCOO PV, FETE-UGT PV i STEPV-Iv han convocat noves concentracions per a demà dimarts, 19 de juny, contra les retallades en ensenyament concertat.
L’ensenyament concertat, en especial els seus treballadors i treballadores, estan sent molt perjudicats com a conseqüència de totes les retallades que des de l’any 2010 estan portant a cap les administracions públiques.

Retallades salarials als docents; retard en l’abonament de les despeses de funcionament dels centres, que comporta dificultats en el pagament mensual dels salaris del personal d’administració i serveis; increment del nombre d’alumnes per classe que, a més, origina acomiadaments; les substitucions no es cobreixen amb la rapidesa necessària perquè no afecten la qualitat de l’ensenyament… cap d’aquestes mesures contribueix a la reducció del fracàs escolar, ni a la millora dels resultats que obté l’alumnat.
Davant d’aquestes mesures, els sindicats convoquen noves concentracions per a demà dimarts, 19 de juny:

  • 13 h: concentració de permanents sindicals i aquelles treballadores i treballadors del sector que vulguen sumar-s’hi en la conselleria d’Educació a València.
  • 19 h: concentració davant el Palau de la Generalitat (plaça de Manises) a València.

 


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR