Mobilitzacions

El professorat interí per la consolidació i l’estabilitat

STEPV, CPI i AFID convoquen una concentració a la plaça Manises de València

Un moment de la concentració

dissabte 25 febrer 2017 17:43 h

El professorat interí concentrat aquest matí davant el Palau de la Generalitat a València reclama a la Conselleria d’Educació la negociació de processos de consolidació en els pròxims processos selectius. També s’ha instat al Ministeri d’Educació a la modificació del Reial Decret 276/2007 que regula l’ingrés a la funció pública per a introduir l’accés diferenciat com a fórmula per a evitar que les oposicions puguen desplaçar docents interins del treball docent.

En acabar l’assemblea, les persones participants han acudit a la manifestació convocada per les Marxes per la Dignitat

L’activació d’aquests processos de consolidació, que en altres sectors de la funció pública es duen a terme, està contemplada en el recent acord de legislatura per a la funció pública valenciana signat per sindicats i el Govern Valencià.
La Conselleria d’Educació s’ha negat de moment a activar aquests processos de consolidació tot i que es tractarà pròximament amb els sindicats l’informe jurídic que s’està elaborant per part de l’administració.
STEPV, AFID i CPI, convocants de la concentració, han animat a continuar la lluita engegada en la vaga educativa del proper 9 de març i a visibilitzar la problemàtica del professorat interí.
També s’ha acordat convocar noves assemblees quan es done a conèixer l’informe jurídic de la Conselleria d’Educació i, si s’escau, a convocar noves mobilitzacions. Igualment, s’ha acordat continuar el treball en el marc de la Plataforma Estatal per la Consolidació i Estabilitat del Professorat Interí en l’àmbit del Ministeri d’Educació.
En acabar l’assemblea, les persones participants han acudit a la manifestació convocada per les Marxes per la Dignitat en defensa de les pensions públiques.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR