El nou permís de paternitat

dimarts 16 abril 2019 09:47 h

El Permís de Paternitat de 8 setmanes ha entrat en vigor l’1 d’abril. Aquesta ampliació de cinc a huit setmanes de Permís de Paternitat ha estat aprovada pel Govern en un Reial decret llei 6/2019, d’1 de març, de mesures urgents per a garantia de la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes en l’ocupació i l’ocupació.
La mesura recull l’ampliació progressiva fins a les 16 setmanes en 2021, per equiparar els permisos de paternitat i de maternitat fins a fer-los igualitaris. Tot i que el decret llei va entrar en vigor el passat 8 de març, els apartats que amplien el permís de paternitat no s’han fet efectius fins a l’1 d’abril.
Conselleria ja ha donat instruccions a les DT per donar el permís de paternitat: 2 setmanes a continuació del part i la resta com consideren en el primer any (juntes o separades).

Etiquetat com a


Comentaris

Hèctor Gómez Nebot

16 juny 2021 / 12:32 h

Bona vesprada
Una consulta sobre el permís de paternitat..quins són els papers que hi ha que entregar i amb quina previsió hi ha que entregar-los a Conselleria? per exemple..si la meua filla naix el dia 26 de juny, quan he d’omplir els papers, quins papers i on he de portar-los?
Moltes gràcies


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR