Arranjament escolar

El Cremona es tanca per la seua supervivència

STEPV dóna suport al tancament de la comunitat educativa del CEIP Ciutat de Cremona d’Alaquàs en defensa del manteniment de les unitats suprimides.

Tancament ahir al Ciutat de Cremona d'Alaquàs

dimecres 19 febrer 2014 09:56 h

Ahir, la comunitat educativa del CEIP Ciutat de Cremona va protagonitzar un tancament a l’escola, que consideren la seua segona casa, pels següents motius:

  • Des del passat curs estem patint de manera directa retallades en les línies educatives de la nostra escola. Darrere de motius demogràfics no sabem si es troben amagats motius polítics, econòmics o merament superficials sense estudiar i conèixer la nostra realitat. Vam nàixer el curs 2.007 – 2.008 com a desglossament d’una altra escola; vam nàixer i créixer ràpidament i al llarg dels cursos ens hem convertit en escola de referència de la localitat on confiem, any rere any, moltes famílies per a l’educació dels nostres fills i filles. Com a pares i mares volem el millor per als nostres i, sobretot, la millor educació, per la qual cosa hem exercit el nostre dret i hem matriculat als nostres fills ací al Cremona, i volem que continue així. Però se’ns està retallant un dret bàsic, el dret d’elecció de centre, un dret que com a pares i mares estem reclamant des de fa mesos i hui, malauradament, amb la publicació al DOGV de l’arranjament escolar definitiu l’hem perdut definitivament. Amb aquesta decisio canvia completament el mapa escolar d’Alaquàs,doncs de poder triar entre 5 escoles ara no podem triar el Cremona i el seu projecte educatiu.
  • Els motius demogràfics venen de la mà de l’ ampliació de ràtio d’infantil a 30 xiquets cosa que fa que les línies d’entrada a la localitat baixen significativament, encara que la nostra escola té demanda suficient per a omplir una aula sencera.
  • Amb la publicació de l’arranjament 28 famílies que ja tenen matriculats als seus fills majors a aquesta escola, hauran de dur al seu fill xicotet a una altra, perquè ens han tancat la línia d’entrada a 3 anys que ens havien deixat l’any passat.
  • L’any passat ens retallaren dos línies amb l’argument de la baixada de natalitat i que cada any seria una escola diferent la que patiria aquest retall de línia però no ha segut així. Aquest retall no sabem si té una segona intenció que ningú ens explica.

Amb tot açò la Comunitat Educativa del Ciutat de Cremona demana que ens respecten l’única línia educativa que ara mantenim, que siguen clars amb el futur de la nostra escola i que l’edificació del CEIP CIUTAT DE CREMONA siga efectiva.

CREMONA RESISTEIX PER L’ESCOLA PÚBLICA

SEGUIREM !!!


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR