Condicions laborals

Docents interins no cobren, novament, el mes de setembre

STEPV no descarta convocar mobilitzacions de professorat interí

dilluns 03 octubre 2016 14:18 h

El Sindicat ha rebut, aquests dies, queixes de docents interins que no han cobrat el mes de setembre. STEPV està fent gestions amb la Conselleria d’Educació per a conèixer el nombre de docents que no han cobrat i els motius. El Sindicat sospita que el problema continua sent la poca plantilla amb què compten en les Direccions Territorials per a gestinar els milers de nòmines que han de gravar durant el mes de setembre.

STEPV ja va plantejar a l’administració la necessitat d’augmentar aquesta plantilla per tal d’evitar que, novament, docents interins es queden sense cobrar el mes de setembre.
Davant d’aquesta situació, STEPV no descarta convocar mobilitzacions de professorat interí, per a exigir el següent:
1.- Que doten les direccions territorials de les plantilles necessàries per garantir que tot el professorat cobre la nòmina de setembre.
2.- Que l’administració no s’espere a fi del mes d’octubre per abonar les nòmines d’aquest professorat, com fa habitualment, sinó que les abone a mesura que les tinga gravades en el programa informàtic.

Etiquetat com a


Comentaris

Mª Jose Lara Isidoro

03 octubre 2016 / 15:37 h

Sembla que repetim enguany amb la mateixa notícia. Ja es hora que donem un cop de puny a la taula, tanta presa de pel es inaguantable.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR