Retribucions

Deute per homologació en concertada

Aclariments sobre els endarreriments de 2008

STEPV

dimarts 25 febrer 2020 13:11 h

STEPV-Iv considera que cal explicar a la nostra afiliació tota la veritat del percentatge del 27% dels endarreriments del 2008 que queda pendent d’abonament per part de l’administració i que afecta tan sols als docents en pagament delegat de les etapes d’infantil, primària i cicles, arran les diverses informacions d’altres sindicats que estan arribant als centres.

Deute per homologació en concertada 2008

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR