Mobilitzacions

Desenes de centres s’abracen per protegir-se de la LOMQE

El Congrés espanyol aprova definitivament la llei amb els vots del PP en solitari

divendres 29 novembre 2013 17:47 h

STEPV ha convocat els centres educatius perquè realitzen durant el 28 de novembre abraçades al voltant dels centres per manifestar el rebuig a l’aprovació definitiva en el Congrés dels Diputats de la LOMQE. El PP s’ha tornat a quedar sol en l’aprovació de la llei, com el 27 de novembre en les Corts Valencianes amb l’aprovació de la liquidació de RTVV.

Amb aquestes cadenes humanes s’ha volgut simbolitzar la protecció que la comunitat educativa fa dels nostres centres a les agressions que patirà amb l’aprovació per part de la majoria absoluta del PP, com en el tancament de RTVV, de la LOMQE. Una llei que ha estat rebutjada amplament per la comunitat educativa.

La convocatòria també inclou el rebuig a les retallades en educació, incloent els recents acords de professorat interí (3 d’abril) i de pròrroga del Decret Vela (23 d’octubre) pel govern valencià i la resta de sindicats.

Desenes de centres hi han participat en la cadena humana, mobilitzant la comunitat educativa novament per manifestar que ens estimem la nostra escola i que la protegim davant les agressions.

En aquest enllaç estem penjant les fotografies que ens han enviat els centres i que podeu veure (si no està la foto del vostre centre ens la reenvieu a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR