Convocatòries

Convocatòria de proves de capacitació en valencià i llengües estrangeres (setembre)

divendres 16 juny 2017 10:14 h

Etiquetat com a


Professorat interí

Convocatòria de proves de capacitació per al professorat interí (setembre)

divendres 16 juny 2017 10:05 h

Convocatòria de 12 de juny de 2017, de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Investigació, per la qual es convoquen proves adreçades a l’obtenció de les titulacions administratives de Capacitació lingüística per a l’Ensenyament en Valencià, Capacitació lingüística per a l’Ensenyament en Llengües Estrangeres i del Diploma de Mestre de Valencià.

Sol.licitud d’inscripció: Des del 16 fins al 29 de juny
Els participants en les proves han de confirmar la seua assistència del 23 d’agost al 5 de setembre. En cas de no fer-ho es considerarà que renuncien a la participació, segons establix la convocatòria.

La llista provisional de sol·licituds admeses i no admeses es farà pública a la pàgina web del Servei de Formació del Professorat a partir del dia 10 de juliol de 2017
Les persones excloses podran presentar al·legacions per correu electrònic fins al 21 de juliol de 2017

La llista definitiva de sol·licituds admeses i no admeses amb el lloc de realització de les proves es publicarà a partir del 2 d’agost de 2017

Confirmació de l’assistència a les proves i realització
Tots els participants que resulten admesos en el procés d’inscripció hauran de confirmar la seua assistència a l’examen mitjançant l’enllaç que s’habilitarà a la pàgina web del Servei de Formació del Professorat del 23 d’agost al 5 de setembre de 2017, ambdós inclosos.
No confirmar l’assistència comportarà la renúncia a la realització de la prova.

Realització de les proves:
Per a les titulacions administratives de Capacitació lingüística per a l’Ensenyament en Llengües Estrangeres el dia 23 de setembre de 2017 a les 9:30 hores.
Per a les titulacions administratives de Capacitació lingüística per a l’Ensenyament en Valencià i Diploma de Mestre el dia 30 de setembre de 2017 a les 9:30 hores.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR