Condicions laborals

Convocatòria d’assemblea de professorat orientador en CEIP

STEPV s’ha reunit aquest matí amb la Directora General d’Inclusió Educativa per a tractar l’horari del professorat d’orientació en CEIP

STEPV

dilluns 13 setembre 2021 18:19 h

El Sindicat convoca aquesta assemblea per a informar de la reunió i del posicionament del Sindicat respecte a l’horari que s’està exigint al professorat d’orientació, que és del cos de secundària, en els centres d’infantil i primària.

L’assemblea tindrà lloc dimecres 15 de setembre a les 18:30h en aquest enllaç

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR