Mobilitzacions

Concentració per a exigir les habilitacions del cos de mestres

Aquest matí ha tingut lloc una concentració convocada per STEPV per a exigir la publicació de les habilitacions del cos de mestres

Un moment de la concentració d'aquest matí

dissabte 26 gener 2019 16:53 h

Amb la recuperació de l’acord de professorat interí de 2010, gràcies a la sentència guanyada per STEPV, també s’ha recuperat la possibilitat que el professorat de la borsa del cos de mestres es puga habilitar de les especialitats per les quals té la titulació corresponent. Aquest dret s’havia perdut amb l’acord de 2013, que STEPV no va signar.

El col·lectiu afectat té bloquejat l’accés a llocs de treball fins que no es resolguen les habilitacions

En juny de 2018, la Conselleria va obrir el termini perquè les persones que formen part de la borsa de treball es poguera habilitar per les noves especialitats si presenta la titulació corresponent. Uns 3000 docents integrants de la borsa del cos de mestres han participat en el procediment, que encara no està resolt, després de sis de l’obertura del procediment.
Aquesta situació, que STEPV porta denunciant en la Mesa Sectorial d’Educació des de fa mesos, bloqueja la possibilitat de les persones que han sol·licitat les habilitacions d’accedir a llocs de treball perquè encara no s’ha resolt el procediment. La resposta de l’administració ha estat, novament, que tenen poc de personal per a tramitar les habilitacions presentades.
Per tal d’exigir la publicació de les habilitacions, STEPV ha convocat una concentració aquest matí del col·lectiu afectat a la Plaça Manises de València, per tal de pressionar l’administració perquè agilitze el procediment.
El Sindicat, a més d’exigir que es publiquen ja les habilitacions, també reclama que es doten les direccions territorials i la Conselleria d’Educació del personal necessari per poder agilitzar totes les gestions i procediments oberts per part de l’administració i que es prolonguen en el temps, perjudicant els ciutadans i ciutadanes afectats, així com el sistema educatiu.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR