Universitats públiques

Comunicat conjunt sobre el conveni col·lectiu: Mobilitzacions

Els sindicats CCOO, STEPV, UGT, CSIF i SEP, que van participar en la negociació i signatura del preacord del conveni col·lectiu del personal laboral al servei de les universitats públiques valencianes, considerem inacceptable l’actitud del Govern Valencià que va fer de la signatura del preacord de conveni col·lectiu un acte electoral i que passades les eleccions no mostra cap interés en complir la seua paraula.

STEPV

dijous 31 octubre 2019 11:55 h

Davant la demora injustificada de la signatura i de l’entrada en vigor del conveni; a més de la mancança de voluntat política i compromís per part del Govern Valencià; CONVOQUEN:
Una concentració de protesta, dimecres 6 de novembre a les 12.00 hores, davant de les seus del Govern a les tres províncies:

  • Alacant, Casa de les bruixes, Avinguda Dr. Gadea, 10
  • Castelló, Casa dels caragols, Carrer Major, 78
  • València, Palau de la Generalitat; Plaça de Manises

El conveni recull millores econòmiques i laborals per al professorat, el personal d’administració i serveis i el personal investigador laboral, que no poden aplicar-se per la inacció de la Generalitat Valenciana.
És hora de lluitar pels teus drets, vine i participa!

 

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR