COMENCEN LES NEGOCIACIONS DEL VII CONVENI COL·LECTIU DE CONCERTADA

La primera reunió del conveni VII de concertada va trindre lloc el passat 13 d’octubre després d’uns mesos de retard motivada per la pandèmia.

STEPV

dijous 22 octubre 2020 19:02 h

Les negociacions comencen a entrebancar-se degut a la postura de les patronals que de moment han recuperat una proposta que ja volien aplicar en el darrer conveni.

El banc de la patronal ha llançat una sèrie de propostes que no ens poden deixar indiferents als professionals del sector educatiu concertat. Des del sindicat entenem que aquestes propostes de la patronal ens retrotrauen al passat, perdent drets laborals que tenim consolidats en l’actual conveni.


Enllacem circular explicativa:

Comencen les negociacions del VII conveni (1).pdf

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR