Convenis

Comença la negociació del Conveni Autonòmic d’Ensenyament i Formació no Reglada

dilluns 28 març 2022 21:42 h

Hui dilluns 28 de març s’ha produit la primera reunió entre la patronal FEVAP i els sindicats amb representativitat en el sector d’ensenyament i formació no reglada CCOO, UGT, CSIF, FSIE i STEPV-Iv en la seu de la patronal al carrer Xàtiva de València.

En aquesta primera reunió s’ha constituit la comissió negociadora del Conveni Col·lectiu Autònomic d’Ensenyament i Formació no Reglada. A continuació una vegada constituida la comissió, la patronal ha explicat a les organitzacions sindicals la necessitat que troben de negociar un conveni autonòmic valencià arran la demanda per adaptar les contractacions a la nova reforma laboral i d’altra per millorar la jornada laboral de les treballadores i traballadors del sector, concretament dels professionals del LABORA que imparteixen cursos en les distintes acadèmies del País Valencià.

Des del sindicats hem manifestat la necessitat que ens facen arribar les propostes per escrit per poder valorar-les i ser estudiades amb deteniment.

Seguidament s’ha fet un calendari de reunions on s’hem emplaçat totes les organitzacions a una segona reunió el pròxim dilluns 11 d’abril per continuar negociant.


Per saber-ne més, us enganxem l’acta de la reunió de hui:

Acta constitución Comisión Negociadora.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR