Mobilitzacions comarcals

Benifaraig exigeix el manteniment del transport escolar de les pedanies del nord de València

Aquest matí, vora de 60 famílies de l’escola de Benifaraig s’han vist privades per la conselleria d’un servei de què fins ara gaudien amb normalitat.

L'ampa paralitza l'eixida dels autobusos en protesta per la retallada en el transport escolar.

divendres 07 setembre 2012 20:30 h

La Conselleria d’Educació va ordenar el dijous 6 de setembre que l’alumnat d’Infantil de les pedanies de la nostra escola no accedisca als autobusos del transport escolar.

Hi ha un gran malestar per la supressió del transport escolar i s’ha aprovat desplegar un conjunt d’actuacions

L’obertura de l’actual escola de Benifaraig va suposar el tancament d’altres escoles de les pedanies. En aquell moment, l’administració va garantir la gratuïtat del transport escolar de manera indefinida en benefici de l’escolarització en el nou centre de concentració. Ara, la conselleria trenca aquell compromís sense oferir cap solució. I aquesta última retallada amenaça de continuar. Des de l’administració s’anuncien noves mesures restrictives que podrien afectar els serveis de menjador i de transport escolar d’una part de l’alumnat de primària.
En l’assemblea extraordinària de mares i pares, celebrada aquest matí en l’escola, s’ha manifestat el gran malestar per la supressió del transport escolar i s’ha aprovat desplegar un conjunt d’actuacions per intentar aconseguir que Educació rectifique i mantinga el transport escolar per a tot l’alumnat de les pedanies.
Després de l’assemblea, un grup de pares i mares, juntament amb l’alumnat, s’ha manifestat durant més de mitja hora a les portes del centre, davant dels autobusos del transport escolar. La protesta ha motivat la presència d’efectius de la Guàrdia Civil i la Policia Local.

Dilluns anirem a peu al col·legi

CONVOCATÒRIA DE MARXA DES DE LES PEDANIES FINS A L’ESCOLA

El dilluns 10 de setembre, convoquem pares, mares, iaios i iaies, xiquets i xiquetes, veïnat de les pedanies, associacions, responsables polítics… a la marxa a peu des de les pedanies fins a l’escola perquè Educació reconsidere la decisió de supressió del transport d’escolar per a tots els xiquets i xiquetes i el recupere.
Punts d’eixida:

  • Poble Nou: Casa Broseta a les 8.40 h
  • Borbotó: parada del bus, a les 8.55 h
  • Carpesa: plaça del Poble, a les 8.40 h

Punt de trobada en Pollos Mayava (camí de Montcada) a les 9 h.
Anirem caminant fins a l’escola. Els adults han de dur jupetins reflectants i és convenient que els xiquets porten també algun distintiu reflectant.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR